13 noviembre, 2023

El clic

    Cada matí quan preparo el meu cafè, s’hi amuntega al meu cap un pensament que em transporta a temps passats, sento la sucrera heretada de la meva mare, amb aquest clic tan particular en tancar-se i el meu primer pensament és sentir la meva mare dient-me: Quan jo no hi sigui, feu el que vulgueu amb les coses.

   Ja no hi és, i aquest objecte tan simple perdurarà en el temps fins que algú decideixi desfer-se'n. Però no sabran, que a mi, cada matí em fa pensar-hi i esbosso un somriure al sentir la seva veu al meu cap.

    Em va comentar una vegada que li la van regalar en casar-se, així que aquesta sucrera té més de 65 anys. Quant durarà portant aquest verí blanc que a mi em fa tan feliç?

Quant trigaré jo a deixar de sentir el seu clic?

   És curiós com vaig projectar els meus temors a un objecte inanimat, quan vaig retardar l'arribada a casa meva, perquè això em feia veure que la persona més important a la meva vida, ja no hi era.


    (ES)

  Cada mañana cuando preparo mi café, se agolpa en mi cabeza un pensamiento que me transporta a tiempos pasados, oigo la azucarera heredada de mi madre, con ese clic tan particular al cerrarse y mi primer pensamiento es oír a mi madre decirme: Cuando yo no esté, haced lo que queráis con las cosas.

    Ya no está, y ese objeto tan simple perdurará en el tiempo hasta que alguien decida deshacerse de él. Pero no sabrán, que a mí,  cada mañana me hace pensar en ella y esbozo una sonrisa al oír su voz en mi cabeza.

    Me comentó una vez que se la regalaron al casarse, así que esta azucarera tiene más de 65 años. ¿Cuánto durará portando este  veneno blanco que a mí me hace tan feliz?

    ¿Cuánto tardaré yo en dejar de oír su "clic"?

 Es curioso como proyecté mis temores a un objeto inanimado, cuanto retrasé la llegada a mi casa, porque eso me hacia ver que la persona mas importante en mi vida, ya no estaba.


3 comentarios:

  1. ACR. Oh Nuri es molt bonic i jo tambe sento aquest clic de la sucrera de la mama.

    ResponderEliminar
  2. ACR. La foto molt maca i amb pasiegos com a ella li agradavant.

    ResponderEliminar
  3. Bonito pensamiento para empezar el dia

    ResponderEliminar